Not known Factual Statements About verificare istoric auto

Pentru a evita cumpărarea unui vehicul deteriorat, este suficient să cumpărați un raport VIN. Nu încredințați siguranța dvs. și a celor dragi întâmplării, ci faceți o alegere în cunoștință de cauză. Tot ce trebuie să facial areați este să introduceți numărul VIN în fereastra de căutare și veți afla ce ascunde istoricul vehiculului.

Masinile 2nd hand din țara noastră sunt preponderent provenite din import, cu o pondere crescută a vehiculelor din Germania.

Jumătate din mașinile aduse în România, puse la vânzare, au probleme: "Cifrele ar trebui să dărâme mitul că mașinile treatment vin de afară au fost folosite de bunicuțe sau doctori". Care sunt mărcile cu cele mai multe nereguli și cum pot fi evitate.

Ne tot extindem plaja de surse de day – fiecare sursă nouă înseamnă potențial mai ridicat să economisim banii utilizatorilor noștri.

La fiecare verificare de istoric a unui vehicul strângem și procesăm informații din peste 900 de surse de date la nivel world-wide – o procedură complicată pentru un raport simplu și intuitiv.

AutoDNA oferă servicii de raportare a istoricului vehiculelor rulate din Europa si SUA. Rapoartele includ informaţii din surse precum instituţii naţionale de administrare, instituţii financiare, registre auto centrale, web-site-uri de licitaţii şi vânzări auto.

1. Verificare istoric daune: Raportul analizeaza daca masina a fost implicata in accidente sau alte daune semnificative. Aceasta iti ofera o perspectiva asupra starii generale a vehiculului si te ajuta sa eviti masinile cu istoricul defectuos.

Una dintre cele mai very simple modalitati este sa investighezi documentele si facturile de services ale masinii. Acestea pot furniza informatii despre kilometrajul inregistrat in momentul fiecarei revizii sau reparatii efectuate.

Cand vine vorba de achizitionarea unui vehicul second-hand, verificarea codului VIN joaca un rol de maxima importanta in procesul decizional.

Prin intermediul verificarii VIN, poti descoperi detalii despre starea reala a masinii pe care intentionezi sa o cumperi si sa te asiguri ca faci o alegere inteleapta.

Daca lucrezi in domeniul auto sau daca pur si simplu esti un pasionat de masini, cu aici siguranta stii cat de vital este sa verifici istoricul unui vehicul inainte de a-l cumpara.

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Verificarea unei mașini după seria de șasiu/numărul VIN - cum se deal with? Puteți verifica un vehicul după seria de șasiu prin RAR sau folosind baza de date care conține miliarde de înregistrări a serviciului autoDNA. Cumpărați un raport Este posibil să verifici gratuit seria de șasiu/numărul VIN? Există baze de day publice de informații ale registrului auto prin treatment puteți verifica gratuit o serie de șasiu. Cu toate acestea, în acest fel puteți primi doar informații de bază treatment ar putea să nu fie suficiente pentru a lua o decizie informată de a cumpăra o anumită mașină. Cumpărați un raport autoDNA

Procesul de verificare a seriei de sasiu este simplu si quick. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti seria de sasiu sau codul VIN al vehiculului pe care il examinezi si sa il introduci intr-un sistem specializat, precum carVertical.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Not known Factual Statements About verificare istoric auto”

Leave a Reply

Gravatar